Søgning
20. jul 2023

25 års jubilar, Kasper Wohlert

Mandag den 27. juli 1998, efter lidt sommerferie, startede den unge landinspektør Kasper Wohlert som landinspektørassistent hos Landinspektørfirmaet P. E. Bystrup ApS på Ove Jensens Alle i Horsens. Kasper havde i forbindelse med afslutningen af sin uddannelse som landinspektør, været på turné hos landinspektørfirmaerne i sin fødeby og havde held af at Poul Erik manglede en ung assistent. Kasper fik straks opgaverne med at digitalisere kontoret yderligere, da han havde udprægede evner for IT og programmering. Ligeledes fik Kasper til opgave at assistere med byggemodningerne som Poul Erik primært beskæftigede sig med. Og dét beskæftiger Kasper sig stadigvæk med her 25 år efter.

I 2007 blev Kasper kompagnon i firmaet, der i mellemtiden i 2001 var fusioneret med konkurrenten Bonefeld. 

Siden sin ansættelse har Kasper været bosiddende i Horsens og har været meget engageret i spejderbevægelsen. Nu er han sammen med Henriette også fritidslandmand på et mindre landsted i oplandet til byen og passer “dine og mine børn” – 6 ialt, kødkvæg, høns, hund og katte, elektronik og styring, traktor og maskiner og alverdens bygge- og anlægsprojekter på ejendommen.

Kasper er ekspert i IT og beskæftiger sig med komplekse byggemodningsprojekter men også tekniske sager – ind i mellem. Kasper er i øvrigt certificeret dronepilot. 

Tillykke til Kasper. 

Læs også