Søgning
Indsatser

Rådgivning om ejerlejligheder & Lejemålsberegning

Har du som bygherre eller investor et spændende ejerlejlighedsprojekt i tankerne – måske en ombygning og modernisering af et eksisterende etagebyggeri eller et helt nytegnet projekt, der starter på den rå mark – så kan du allerede fra starten få nyttig rådgivning hos Land & Plan. Vi har gennem årene guidet og vejledt projektudviklere, bygherrer og kommuner – fra den spæde opstart, gennem hele den omfattende og spændende proces, det er, at kunne forløse et godt byggeri. En tidlig involvering sikrer dig også, at vi får lokaliseret eventuelle overraskelser, inden de evt. indtræffer.

Rådgivningen gennemgår de gældende bestemmelser i ejerlejlighedsloven, diverse bygnings- og myndighedskrav, lokalplaner, ejendoms- og servitutforhold. Vi får ganske enkelt vendt og drejet dit projekt sammen, får belyst alle vitale forhold:

Budgetter, projektering, byggeproces, driftsøkonomi mv.

Land & Plan har også stor erfaring med selve projekteringen og vi ved, hvordan økonomien kan skrues bedst muligt sammen for dig. Du er velkommen til at booke et møde hos Land & Plan og få en umiddelbar vurdering af omfanget af dit projekt.

Drejer det sig om en evt. udlejning af lejligheder eller erhvervslejemål, håndterer vi naturligvis gerne en komplet opmåling af dine lejemål inkl. en ajourført lejemålsfortegnelse. Den anvendes ved udregning og fastsættelse af de korrekte huslejer. Sammen med lejemålsfortegnelsen leverer vi et udførligt kortmateriale, der understøtter hele dit leje-beregningsgrundlag.

Kan vi hjælpe?

Kontakt en af os

Jane Holmgaard Otte

Landinspektør
Indehaver, Paul Sørensen

Paul Sørensen

Indehaver / Landinspektør