Søgning

Privatliv & Cookiepolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

LANDINSPEKTØRFIRMAET LAND & PLAN A/S er dataansvarlig for de oplysninger, som vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af personoplysninger, kan du gøre det på: post@landplan.dk eller tlf.: 76 28 60 60

Behandling af persondata

Når du bruger vores kontakt formular på websitet sender du oplysninger til LANDINSPEKTØRFIRMAET LAND & PLAN A/S. Vi opbevarer ingen persondata på webplatform.

Samtykke til bestilling af opgave

Når du benytter vores website til at indsende bestilling af opgave, bliver din bestilling sendt videre på E-mail til én central person i LANDINSPEKTØRFIRMAET LAND & PLAN A/S. Din bestilling + bilag bliver ikke lageret nogen steder i forbindelse med indsendelse via websitet.

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vores websitet anvender godkendt krypteringscertifikat(Comodo), således at alle informationer der sendes mellem server og webklienten er kryptereret.

Formål

Firma eller personoplysninger indsamles til følgende formål:

  • Bestilling af arbejdsopgaver
  • Anmodning om opkald/kontakt fra LANDINSPEKTØRFIRMAET LAND & PLAN A/S   

Oplysninger indsamlet på websitet bruges til at identificere dig som bruger og vi anvender det til optimerer vores services og indhold på websitet.

Dataminimering

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være bestemt af behovet for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.  

Data holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørger vi for at opdatere dine persondata. Hvis vi selv bliver opmærksomme på, at data ikke er korrekte, opdaterer vi oplysningerne om dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. til andre formål vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, din geografiske placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Brug af cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Kan vi også hjælpe dig?

Kontakt