Søgning
20. nov 2023

20 års jubilar, Almedina

Tilbage i november 2003, det var den 20., en mørk efterårsmorgen, tiltrådte Almedina en stilling som teknisk tegner i vores projektafdeling. Hun kom fra en stilling i et ingeniørfirma i Horsens og var et perfekt match for os. Almedina er dén der får vores bebyggelsesplaner til at ligne en million, hun er dén der får kloaksystemet til at hænge sammen i 3D, hun er dén der udarbejder det grafiske materiale, vi sender ud af huset, hun er en blæksprutte og kan alt, hun er en ener.

Forleden røbede hun over for Poul Erik Bystrup og Michael Jonasen, at da hun blev spurgt om hun kendte til tegneprogrammet Microstation, at det havde hun ikke, men det kunne hun hurtigt lære. Det grinte vi af, men måbede også da hun indrømmede at hun aldrig siden havde modtaget undervisning eller været på kursus i brugen af Microstation. Det vidner om et kæmpe overblik, flid og engagement i jobbet.

Almedina er bosat i Horsens med sin mand Suad, har to drenge og har allerede fået et lille barnebarn. Hun bruger al sin fritid på familien og rejser i ferierne på familiebesøg i Bosnien.

Tillykke til Almedina.

Læs også