Vi søger Kort- og landmålingstekniker


Kort- og Landmålingstekniker søges til Bonefeld & Bystrup, Horsens

Vil du være en del af Bonefeld & Bystrup? Har du erfaring med opmålinger, afsætninger af større byggerier og parcelhuse, databehandling og sagsstyring af egne sager? Er du fagligt stolt, omhyggelig og drevet af ansvar, medindflydelse og succesfuld forretning? Så er det dig, vi søger til den spændende stilling som Kort- og Landmålingstekniker hos Bonefeld & Bystrup A/S i Horsens.

Om jobbet
Som Kort- og Landmålingstekniker i den tekniske afdeling i Bonefeld & Bystrup A/S indgår du i teamet af dygtige Landinspektører og Kort- og Landmålingsteknikere, der har ansvaret for den fortsatte positive udvikling indenfor tekniske opgaver med afsætning af større byggerier, parcelhuse, udfærdigelse af kote- og situationsplaner i 3D, volumenberegninger mv.
I tæt samarbejde med 35 medarbejdere sikrer vi et højt fagligt arbejdsmiljø, høj kundetilfredshed og en hverdag med indϐlydelse og ejerskab på opgaverne.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er uddannet Kort- og Landmålingstekniker med nogle års erfaring, men nyuddannede opfordres også til at søge. Du er fagligt stolt og sætter en ære i kvalitet, du er omhyggelig og drevet af ansvar og medindϐlydelse. Du arbejder struktureret, selvstændigt, og du trives i en dynamisk hverdag, hvor to dage ikke er ens. Du er dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Herudover er du IT-stærk, har generelt let ved at sætte dig ind i nye systemer og har gerne kendskab til MicroStation.

Bonefeld & Bystrup tilbyder dig
Et spændende, udfordrende og selvstændigt job, hvor du får lov til at sætte dit faglige og personlige præg. Du får en høj grad af ansvar og indflydelse, og der vil være gode udviklingsmuligheder. Du får stor kundekontakt med mulighed for at følge opgaverne fra start til slut. Du får en hverdag i en velrenommeret virksomhed i Horsens med et stærkt fællesskab og nogle sunde værdier.
Hertil kommer en aktiv personaleforening med et godt sammenhold og mulighed for flekstid. Firmaet har en penthouselejlighed på Islands Brygge i København som stilles til rådighed for ϐirmaets ansatte.

Vi ser frem til at høre fra dig
Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst muligt til post@landplan.dk 

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.  

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte landinspektør Jan Frederiksen på tlf. 76286060 eller jbf@landplan.dk

Om Bonefeld & Bystrup A/S
Landinspektørϐirmaet Bonefeld & Bystrup A/S er et aktieselskab, ejet af 7 landinspektører og 1 ingeniør i alderen 33-61 år. Medarbejderstaben er på ca. 35 personer, fordelt på landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, ingeniører, tekniske tegnere, målemedhjælpere samt administrativt personale. Firmaet har med base i Horsens spændende opmålings og afsætningsopgaver over hele landet.

Tænker du på at flytte til smukke Horsens – læs mere her: www.tilflytter.horsens.dk