Vi søger Kort- og landmålingstekniker


Kort- og Landmålingstekniker søges til Bonefeld & Bystrup, Horsens

Vil du være en del af Bonefeld & Bystrup? Har du erfaring med opmålinger, afsætninger af større byggerier og parcelhuse, databehandling og sagsstyring af egne sager? Er du fagligt stolt, omhyggelig og drevet af ansvar, medindflydelse og succesfuld forretning? Så er det dig, vi søger til den spændende stilling som Kort- og Landmålingstekniker hos Bonefeld & Bystrup A/S i Horsens.

Om jobbet
Som Kort- og Landmålingstekniker i den tekniske afdeling i Bonefeld & Bystrup A/S indgår du i teamet af dygtige Landinspektører og Kort- og Landmålingsteknikere, der har ansvaret for den fortsatte positive udvikling indenfor tekniske opgaver med afsætning af større byggerier, parcelhuse, udfærdigelse af kote- og situationsplaner i 3D, volumenberegninger mv. 
I tæt samarbejde med 35 medarbejdere sikrer vi et højt fagligt arbejdsmiljø, høj kundetilfredshed og en hverdag med indflydelse og ejerskab på opgaverne.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er uddannet Kort- og Landmålingstekniker og vi ser gerne at du har nogle års erfaring fra landinspektør- eller entreprenørbranchen. Du er fagligt stolt og sætter en ære i kvalitet, du er omhyggelig og drevet af ansvar og medindflydelse. Du arbejder struktureret, selvstændigt, og du trives i en dynamisk hverdag, hvor to dage ikke er ens. Du er dygtig til at kommunikere både skriftligt og mundtligt. Herudover er du IT-stærk, har generelt let ved at sætte dig ind i nye systemer og har gerne kendskab til MicroStation.

Bonefeld & Bystrup tilbyder dig 
Et spændende, udfordrende og selvstændigt job, hvor du får lov til at sætte dit faglige og personlige præg. Du får en høj grad af ansvar og indflydelse, og der vil være gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt. Du får stor kundekontakt med mulighed for at følge opgaverne fra start til slut. Du får en hverdag i en velrenommeret virksomhed i Horsens med et stærkt fællesskab og nogle sunde værdier.
Hertil kommer en aktiv personaleforening med et godt sammenhold og mulighed for flekstid. Firmaet har en penthouselejlighedIslands Brygge i København som stilles til rådighed for firmaets ansatte.

Vi ser frem til at høre fra dig 
Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst muligt til post@landplan.dk

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte landinspektør Hans S. Andersen på tlf. 2523 1692 eller din kommende kollega Kort- og Landmålingstekniker Søren Berg på tlf. 2523 1667.

 

Om Bonefeld & Bystrup A/S

Landinspektørfirmaet Bonefeld & Bystrup A/S har med base i Horsens spændende opmålings og afsætningsopgaver over hele landet. Medarbejderstaben er på ca. 35 personer, fordelt på landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, ingeniører, tekniske tegnere, målemedhjælpere samt administrativt personale.

Tænker du på at flytte til smukke Horsens – læs mere her: www.tilflytter.horsens.dk