Vi søger nye kollegaer i Horsens


AKTUELT - Landinspektørfirmaet Bonefeld & Bystrup A/S søger kontorassistent

  • Vi har travlt og derfor søger vi endnu en kontorassistent til vort kontor i Horsens. Vi søger en kundeorienteret og struktureret kontorassistent, der kan indgå i et dynamisk arbejdsmiljø blandt vore dygtige og velkvalificerede medarbejdere. Du kommer sandsynligvis med erfaring fra en lignende stilling, og har gerne erfaring fra landinspektør-, advokat- eller ejendomsmæglerbranchen. Du har en relevant administrativ eller teknisk uddannelse, hvorfor din uddannelse kunne være Kontorassistent, Teknisk Designer, Kort- og Landmålingstekniker, Advokatsekretær eller lignende.
  • Læs mere om jobbet her

 


GENERELT - Uopfordret ansøgning

Landinspektørfirmaet Land & Plan A/S er en virksomhed i konstant udvikling og modtager derfor gerne uopfordrede ansøgninger. Hvis du er en dygtig, engageret, struktureret og udadvendt person, som kan indgå i et dynamisk arbejdsmiljø blandt dygtige og kvalificerede kolleger må du altid gerne sende en uopfordret ansøgning.

I vores virksomhed søger vi med jævne mellemrum personer, som kan indtræde i vores organisation som enten landinspektør eller kort- og landmålingstekniker, målemedhjælp samt teknisk design. Ud over disse jobområder, har vi også en administrativ afdeling, som bl.a. består af sekretærarbejde, kontor- og regnskabsassistance samt kontorelever.

Udvalgte jobbeskrivelser hos Land & Plan A/S

Din ansøgning bedes sendes til Jan Frederiksen på jbf@landplan.dk.