Søger landinspektør til Horsens

Landinspektørfirmaet Bonefeld & Bystrup A/S søger landinspektør til Horsens

Er du landinspektør med 2-5 år anciennitet fra privat praksis, så har vi en stilling til dig. Arbejdet omfatter alle former for matrikulære og tekniske opgaver.

Du får et selvstændigt og spændende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du får stor kundekontakt med mulighed for at følge opgaverne fra start til slut.

På arbejdspladsen er der frie rammer, et fagligt udviklende miljø, dygtige og sociale mandlige og kvindelige kollegaer. Vi lægger i firmaet særligt vægt på, at der er en uformel og humoristisk omgangstone og et godt socialt fællesskab, hvilket bla. udmønter sig ved en personaleforening, der står for sociale arrangementer. Endvidere har firmaet en penthouselejlighed på Islands Brygge i København, som stilles til rådighed for firmaets ansatte.

Vi benytter os af principperne for det lærende fællesskab og afholder jævnligt interne kurser men deltager naturligvis også i relevante eksterne kurser.

Vi søger en engageret, kreativ og udadvendt person, som kan indgå i et dynamisk arbejdsmiljø blandt dygtige og kvalificerede kolleger.

Dine stærke sider er humør, teamånd og evne til samarbejde, du kan ”multi-taske”, du har ideer, er omstillingsparat og med på noget nyt, samtidig med at du er struktureret og har en god ordenssans.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Vil du vide mere?
Se vores hjemmeside landplan.dk eller ring til Jan Frederiksen eller Michael Jonasen på tlf. 7628 6060

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes til post@landplan.dk

Ansøgninger behandles løbende.

Landinspektørfirmaet Bonefeld og Bystrup A/S er et aktieselskab, ejet af 6 landinspektører og 1 ingeniør i alderen 33-60 år. Vi har løbende foretaget generationsskifter i firmaet og er ikke blege for at udvide ejerkredsen med den rette person.

Medarbejderstaben er på ca. 30 personer, fordelt på landinspektører. kort- og landmålingsteknikere, ingeniører, teknisk tegnere, målemedhjælpere samt administrativt personale.

Landinspektørfirmaet Bonefeld og Bystrup A/S beskæftiger sig med traditionelle landmålingsarbejder, matrikulære sager (udstykninger, ejerlejligheder mm.) men i vidt omfang også med mådgivningsarbejder i forbindelse med ejendomsdannelser, disponeringer, byggeri mm.

Landinspektørfirmaet Bonefeld og Bystrup A/S er 100% ejer af søsterselskabet Land & Plan A/S.
 

Landinspektør søges til Horsens