Landinspektør søges til Bonefeld & Bystrup, Horsens


Har du erfaring fra privat landinspektørpraksis indenfor områderne matrikulær sagsbehandling, tinglysning og ejerlejlighedsopdeling? Er du fagligt stolt, omhyggelig og drevet af ansvar, medindflydelse og succesfuld forretning? Så er det dig, vi søger til den spændende stilling som landinspektør hos Bonefeld & Bystrup A/S i Horsens.

Om jobbet 
Som landinspektør i ejendomsafdelingen i Bonefeld & Bystrup A/S får du del i den fortsatte positive udvikling inden for matrikulært arbejde, tinglysning og ejerlejlighedsopdeling. I tæt samarbejde med 40 medarbejdere sikrer vi et højt fagligt arbejdsmiljø, høj kundetilfredshed og en hverdag med indflydelse og ejerskab på opgaverne.
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver indenfor matrikulært sagsarbejde, tinglysning og ejerlejlighedsopdeling, hvor du indgår i et tværfagligt samarbejde med dine kollegaer på forskellige projekter.
 
Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er uddannet landinspektør med beskikkelse, eller at du er tæt på at få din beskikkelse. Du har minimum 3 års erfaring fra branchen, gerne med et speciale. Du er fagligt stolt og sætter en ære i kvalitet, du er omhyggelig og drevet af ansvar og medindflydelse. Du arbejder struktureret og selvstændigt, og du trives i en dynamisk hverdag, hvor to dage ikke er ens. Du er dygtig til at kommunikere på alle niveauer både skriftligt og mundtligt. Herudover er du IT-stærk, og har generelt let ved at sætte dig ind i nye systemer.
 
Bonefeld & Bystrup tilbyder dig 
Et spændende, udfordrende og selvstændigt job, hvor du får lov til at sætte dit faglige og personlige præg. Du får med din handlekraftige og personlige karakter en høj grad af ansvar og indflydelse, og der vil være gode udviklingsmuligheder. Du får en hverdag i en velrenommeret virksomhed i Horsens med et stærkt fællesskab og nogle sunde værdier.

Hertil kommer en aktiv personaleforening med et godt sammenhold.
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst muligt til post@landplan.dk

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte landinspektør Jan Frederiksen på tlf. 76286060 eller jbf@landplan.dk 

Vi behandler naturligvis din henvendelse med diskretion.

Om Bonefeld & Bystrup A/S
Landinspektørfirmaet Bonefeld & Bystrup A/S er et aktieselskab, ejet af 6 landinspektører og 1 ingeniør i alderen 36-55 år. Vi har løbende foretaget generationsskifte i firmaet og er ikke blege for at udvide ejerkredsen med den rette person. 

Medarbejderstaben er på ca. 40 personer, fordelt på landinspektører, kort- og landmålingsteknikere, ingeniører, tekniske tegnere, målemedhjælpere samt administrativt personale.

Landinspektørfirmaet Bonefeld & Bystrup A/S beskæftiger sig med traditionelt landmålingsarbejde, matrikulære sager (udstykninger, ejerlejligheder mm.), men i vidt omfang også med rådgivningsarbejde i forbindelse med ejendomsdannelser, disponeringer, byggeri mm.

Bonefeld & Bystrup A/S er 100 % ejer af søsterselskabet Land & Plan A/S.

Tænker du på at flytte til smukke Horsens – læs mere her: www.tilflytter.horsens.dk