Ingeniør til byggemodning søges til spændende stilling i Horsens - med mulighed for partnerskab!


Brænder du for at arbejde med alle faser af byggemodningen? Trives du i en hverdag hvor to dage sjældent er ens, og hvor der er fokus på samarbejde og sparring? Har du stærke kommunikationsevner, og kan du lide at arbejde i et energisk miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så er stillingen her måske lige noget for dig!

Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du skal være omstillingsparat og trives i et højt aktivitetsniveau med varierende opgaver. En attraktiv stilling, som kan præges af den rette person.

På vegne af vores kunde Land & Plan A/S, en del af Bonefeld & Bystrup A/S, søger vi en ingeniør, der er vant til at arbejde med projektering af byggemodning, udbud, tilsyn mv.
 

Land & Plan A/S – fra ide til virkelighed!

Land & Plan A/S laver totalrådgivning, hvor kunderne effektivt får løst alle delopgaver i processen, når landbrugsjord skal forvandles til byggemodnet bolig- og erhvervsjord. Deres primære samarbejdspartnere er byggefirmaer, entreprenører, arkitekter, private og offentlige myndigheder. 

Du vil få godt 30 engagerede kolleger, hvor der sættes pris på frihed og fleksibilitet til at løse opgaverne. De er omstillingsparate og trives i et miljø, hvor to dage sjældent er ens, da de arbejder med store som små projekter i hele Danmark.

Som Ingeniør hos Land & Plan A/S, vil din dagligdag primært være på kontoret i Horsens. Med reference til virksomhedsejerne, vil du få en central rolle med varierende arbejdsopgaver og en bred kontaktflade.

Alt afhængig af din profil og dine ambitioner, vil du selvstændigt få ansvaret for byggemodningsprojekterne fra skitser til aflevering af de byggemodnede grunde.

Du vil varetage kontakten med samarbejdspartnere, søge myndighedsgodkendelser, afholde udbud for relevante parter, sikre økonomisk overslag og rådgivning til kunderne. 

Dine daglige arbejdsopgaver spænder bredt inden for følgende områder:

➡️ Projektering af byggemodning og anlæg
➡️ Udarbejdelse af tegningsmateriale i samarbejde med kolleger
➡️ Ansøge om myndighedsgodkendelse
➡️ Udarbejdelse af udbudsmateriale
➡️ Udførsel af licitation og kontrahering
➡️ Budgettering og løbende økonomistyring
➡️ Deltagelse i byggemøder
➡️ Koordinering af relevante aktører
➡️ Styring af tidsplaner
➡️Tilsyn og løbende dialog med entreprenører
➡️ Projektaflevering og afslutning
 
For at få succes i jobbet, skal du være uddannet ingeniør og gerne have min. 3-5 års erfaring inden for byggemodningsprojekter, eller have lyst til at udvikle dig i den retning. Har du erfaring med vej- og kloakprojektering samt tilsyn vil det være en fordel.

Du er vant til at navigere i IT systemer, som en naturlig del af din daglige sagsbehandling. Har du erfaring med MicroStation eller andre CAD-programmer vil det være at foretrække.

Det er naturligt for dig at skabe gode samarbejdsrelationer med eksterne samarbejdspartnere, såvel som dine kolleger. Du har en god solid administrativ erfaring, og økonomisk indsigt. Du kan begå dig på forskellige niveauer i organisationen, og sætter en ære i at bære projekter hele vejen.

Ligeledes trives du med at arbejde selvstændigt med projekterne, formår at se helheden og prioritere relevante detaljer.

Som person er du omhyggelig, struktureret og detaljeorienteret i din opgaveløsning. Du er serviceminded og har stærke kommunikationsevner. Du kan lide at arbejde i et dynamisk miljø, hvor fagligt engagement værdsættes.

Du ønsker et alsidigt job med variation i opgaverne, mulighed for at være med i hele processen og hvor du får friheden til at tilrettelægge din egen hverdag.

Du tilbydes:

  • Land & Plan A/S tilbyder en attraktiv stilling med fleksibilitet i hverdagen og frihed under ansvar.
  • Du bliver en del af et socialt og lærende fællesskab, med en uformel omgangstone og god sans for humor. Du tilbydes en aktiv ledelse med flad struktur, en synlig personaleforening samt en penthouselejlighed på ”Bryggen” i København til firma og personalebrug.  
  • Er I det rette match, vil der være mulighed for partnerskab!
  • Der er tale om en fuldtidsstilling med attraktiv pensionsordning og løn efter kvalifikationer.
  • Tiltrædelse snarest muligt, de venter dog gerne på den rette.

Søg stillingen allerede i dag!

Vi håber, at stillingen har fanget din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig. Send dit CV, ansøgning samt relevante uddannelsespapirer allerede i dag, da stillingen vil blive besat, når den rigtige kandidat er fundet.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke ansøgning og CV på mail.

Career varetager rekrutteringsprocessen og har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte chefkonsulent, Hanna Knold Nielsen, på telefon: 3085 1291.

Søg stillingen allerede i dag ✅

Vi glæder os til at høre fra dig!